Puntensysteem

Om het clubgevoel te versterken is er voor de rijdende leden een systeem van clubpunten ingevoerd. Elk rijdend lid kan dus clubpunten verdienen door de ritten van de club in groepsverband mee te rijden of door deel te nemen aan clubactiviteiten (receptie, BBQ, algemene vergadering, …).
Met de punten die je hebt verdiend, kan je op het einde van elk seizoen je lidgeld betalen, gedeeltelijk of volledig. De punten worden niet omgezet in cash geld.
De waarde van een punt zal afhangen van hoeveel ieder lid gedurende een seizoen gereden heeft. Het bedrag dat we gaan verdelen, zal telkens de helft van het lidgeld zijn. Per lid wordt maximum het volledige lidgeld terugbetaald.

5 voorwaarden om punten verdienen:

1. Punten worden enkel gegeven aan de ritten die op de website vermeld staan. Woensdagritten horen daar bv. niet bij.

2. Je vestimentair in orde bent (dit wil zeggen: de volledige laatste nieuwe cluboutfit dragen). Het is aan de leden zelf om ons op de hoogte te brengen indien er een reden is dat je niet in orde bent.

3. Enkel als je op het aangegeven startuur mee vertrekt. Vertrek je vroeger of later, al dan niet door omstandigheden, dan verdien je geen punten.

4. Je de volledige rit mee hebt uitgereden. Uitzonderingen op de regel zijn: pech, val en onwel worden onderweg.

5. Iedereen moet zichzelf registreren via de website. Na de rit van zondag kan je je registreren via onze website voor de rit die je
dat weekend hebt gereden. Let op, dit kan maar tot 5 dagen na de rit. Als je vergeet je te registreren, krijg je dus geen punten. 

Indien je meer dan 1/3 van alle ritten hebt meegereden, krijg je 5 extra punten.

De puntenverdeling samengevat: rit = 1 punt / activiteit = 2 punten / 1/3 van de ritten gereden = 5 punten

Nog vragen ?